Login
Jelszó

» Regisztráció
» Elfelejtett jelszóOdpowiedź na post: Tapasztalatok

Treść:
Sziasztok, tapasztalataimat szeretném megosztani Krakkóval kapcsolatban, hátha más nem jár úgy, mint mi. Biztosan közrejátszik, hogy július közepén, csúcsszezonban érkeztünk Krakkóba, és emiatt, illetve gondatlanságunk miatt nem sikerült minden úgy, ahogy terveztük. Sajnos a Schindler gyárba nem tudtunk bejutni annak ellenére, hogy már 11 óra körül ott voltunk. Legalább 150 m-es kígyózó sor állt a kassza előtt az utcán. Szakadt az eső, gyerekkel voltunk, így fél óra után feladtuk, hiszen a sor egy tapodtat sem mozdult. Délután 4-re visszamentünk, de akkor már ki volt írva, hogy aznapra minden jegy elkelt. Érdemes elővételben megváltani a jegyeket, amit 3-4 nappal korábban tudunk megtenni. A Wawel is korlátozottan volt látogatható, mert két kiállításra már áprilistól októberig, délután 16 óra után eladták a jegyeket. Így nehéz egy napba több látnivalót besűríteni. Hasonló volt a helyzet a Föld alatti múzeummal is. Érdemes mindent előre megtervezni, lefoglalni, megvenni, mert tényleg hatalmas a tömeg egy esős hétköznap is. Auschwitzba pedig hetekkel a látogatás előtt lehet csak időpontra regisztrálni. Mindezek ellenére rengeteg finomságot ettünk, ami mindenért kárpótolt :)

Dodany przez użytkownika: ~Ritus
Użytkownik:
E-mail: (Nie wymagany)
Tytuł:
Treść:

CAPTCHA Image
Írd be a képen található kódot!:
[ Cseréld ]
      
   « powrót do listy postów

Üdvözlünk Kedves Látogató!
 

 

Krakkó Közép-Európa egyik legszebb, és legérdekesebb városa. Rengeteg magyar turistával  közösen fordulunk itt meg egész évben, és sokszor szembesülünk azzal, hogy magyarul kevés információ érhető el a városról. Ráadásul 3 éve működtetjük a ZakopaneInfo oldalt, és egyre többször kérdeztek, kértek tőlünk Krakkóval kapcsolatban. 
 

 

Ezért aztán hosszas tervezés után megálmodtuk ezt az oldalt Nektek. Szeretnénk egy aktív, érdekes, de leginkább is a hasznotokra váló oldallal megajándékozni Titeket. Így hát csokorba szedjük a legfrisebb, legjobb és nem utolsó sorban legfinomabb ajánlatokat, hogy ne maradjatok le semmiről, hogy krakkói utatok érdekes és szórakoztató legyen.
 

 
 A portál megálmodói:
        Johanna, Gabi és Marci

         KrakkoInfo.hu


HÍRLEVÉL
írd be az e-mail címed
REKLÁM

 
  
 
 
 
 
 HASZNOS LINKEK
 
 
 
Kommentek
Auschwitz
~Attiláék
06:33 Hé, 18 Szept 2023
Kedves Máté! A héten megvolt az auschwitzi látogatás. Mindenki sikeresen és időben...
Köszönet
~KSAnett
18:10 Ke, 29 Aug 2023
Kedves Marci! Ezúton szeretnénk Nektek megköszönni a segítségetket és a kiváló...
Re: tömegközlekedés
~Székelyhidi Katalin
15:29 Csü, 17 Aug 2023
Nagyon köszönöm a pontos és fontos információt. Sajnos, ezt még a lengyel nagykövetség...
Re: tömegközlekedés
~CsMarton
08:42 Va, 13 Aug 2023
Kedves Kati! Igen, így van és minden EU-s állampolgár jogosult rá. Fényképes...
tömegközlekedés
~Székelyhidi Katalin
06:06 Va, 13 Aug 2023
Kedves Johanna! Aug.végén megyünk Krakkóba . 70 év felettiek vagyunk, úgy hallottuk, hogy...
2013-02-20 -tól te vagy a(z) 51496316 látogató
1999-2023 © MATinternet Zakopane :: Powered by AntCms

Tilos a Honlap bármely tartalmának sokszorosítása, másolása, publikálása, módosítása. E tilalom alá esik különösen a Honlapon található összes szöveg, kép, grafika, embléma, fotó, hang- és videoanyag vagy ezek állóképei. Úgyszintén tilos a Honlapon található anyagok használata bármely más honlapon vagy számítógépes hálózaton.