Login
Jelszó

» Regisztráció
» Elfelejtett jelszóKarácsonyi vásár Krakkóban


2023 végén ismét sor kerül Krakkóban a méltán híres karácsonyi vásárra. Egész pontosan a Főtéren (Główny Rynek) 2024 november 24 és 2024 január 1 között.


Krakkó főtere jó pár évszázada helyszíne a piacoknak - elég csak a Posztócsarnokra gondolnotok - és karácsonyi, adventi vásároknak is már több, mint 100 éve ad teret. A hagyomány idén folytatódik, hiszen 2023 november 23 és 2024 január 1 között tartják a karácsonyi vásárt.

Számos kiskereskedelmi és gasztronómia bódé vár majd Benneteket az idei rendezvényen. A nemzetközi vásárban - hiszen a lengyel árusokon kívül Litvánia, Ukrajna, Szlovákia és Magyarország területéről is érkeznek vásárosok - számos kézműves termék, ékszerek, szőttesek illetve házi készítésű ételek és italok széles választéka áll majd rendelkezésetekre.

Mindezek mellett számos koncert, érdekes program is megrendezésre kerül a vásár keretein belül. Sőt, a megfelelő időben a Mikulás is ellátogat a vásárba, advent vége felé pedig a hagyományos karácsonyi dalok, pásztorjátékok bemutatása is kezdetét veszti.
A karácsonyi vásár legérdekesebb, legkrakkóibb programja pedig nem is lehet más, mint a hagyományosan megrendezésre kerülő krakkói betlehemek versenye.

Mindenkinek jó szórakozást és hangulatos vásározást kívánunk!

(Borítókép: Bogusław Świerzowski/krakow.pl)

« vissza


Üdvözlünk Kedves Látogató!
 

 

Krakkó Közép-Európa egyik legszebb, és legérdekesebb városa. Rengeteg magyar turistával  közösen fordulunk itt meg egész évben, és sokszor szembesülünk azzal, hogy magyarul kevés információ érhető el a városról. Ráadásul 3 éve működtetjük a ZakopaneInfo oldalt, és egyre többször kérdeztek, kértek tőlünk Krakkóval kapcsolatban. 
 

 

Ezért aztán hosszas tervezés után megálmodtuk ezt az oldalt Nektek. Szeretnénk egy aktív, érdekes, de leginkább is a hasznotokra váló oldallal megajándékozni Titeket. Így hát csokorba szedjük a legfrisebb, legjobb és nem utolsó sorban legfinomabb ajánlatokat, hogy ne maradjatok le semmiről, hogy krakkói utatok érdekes és szórakoztató legyen.
 

 
 A portál megálmodói:
        Johanna, Gabi és Marci

         KrakkoInfo.hu
HÍRLEVÉL
írd be az e-mail címed
REKLÁM

 
  
 
 
 
 
 HASZNOS LINKEK
 
 
 
Kommentek
Re: Auswitz
~Gabi
19:11 Ke, 21 Nov 2023
Kedves Picúr! Figyelmedbe ajánlom kezdésnek a cikket, amihez a kommentet írtad. Benne a...
Auswitz
~Picúr
18:19 Ke, 21 Nov 2023
Üdvözletem. December 2-an tervezzük a tábor megtekintését ,tudna segíteni,hogy mi a...
Szállás és Auschwitz
~Móni
13:02 Csü, 16 Nov 2023
Kedves Marci, elnézést kérek, hogy csak most írom e pár sort, de hazaérkezésünk...
köszönet
~Kitti
06:08 Ke, 07 Nov 2023
Sziasztok! Csak szeretnék köszönetet mondani nektek mindenért! A szervezés,a...
Re: Parkolás Karácsonykor
~CsMarton
07:40 Hé, 06 Nov 2023
Szia! Krakkóban az utcai parkolás csak vasárnapokon és ünnepnapokon ingyenes. Mondjuk...
2013-02-20 -tól te vagy a(z) 54297274 látogató
1999-2023 © MATinternet Zakopane :: Powered by AntCms

Tilos a Honlap bármely tartalmának sokszorosítása, másolása, publikálása, módosítása. E tilalom alá esik különösen a Honlapon található összes szöveg, kép, grafika, embléma, fotó, hang- és videoanyag vagy ezek állóképei. Úgyszintén tilos a Honlapon található anyagok használata bármely más honlapon vagy számítógépes hálózaton.