Login
Jelszó

» Regisztráció
» Elfelejtett jelszóSzálláskereső

HOSTEL SMOCZA JAMA    

31-072 Krakkó, ul. Wielopole 11/2
tel.: (+48) 12 42 155 11
fax: NINCS
honlap: www.smoczajama.com.pl
Állat: Nem fogad

A szálláshelyen a következő nyelveken beszélnek:

szállás, Krakkó, központ, hostel, óváros, Kazimierz, centrum, WiFi, konyha


Smocza Jama, ez bizony annyit tesz, hogy a "Sárkány Barlangja". Aggodalomra azonban semmi ok - mi nem áldozzuk fel a szűzeket a sárkánynak, tehát nyugodtan alhattok nálunk. Mondjuk nálunk mindenki nyugodtan alhat, hisz családias berendezkedésünk miatt, olyan mintha csak otthon lenne.

24 férőhelyünkön szerettel látunk benneteket. Hmm... bár krakkói viszonylatban semmi különlegessel nem rendelkezünk, de folyamtosan szépítjük, fejlesztjük hostelünket, hogy igazán jól érezzétek magatokat nálunk.

Szezonon kívüli áraink szabadszemmel alig láthatóak, 45 pln/fő-nél kezdődnek (ha valaki többfős hálószobában tér nyugovóra). A magányos vitézek fizetnek a legtöbbet 90 pln/fő-t, kivéve ha megoszták szobájukat egy hölggyel, vagy nagyobb tárassággal. Nincsenek szemérmetlen áraink, ugye?

A környék semmi kívetnivalót nem hagy maga után. A centrum közel egy kőhajításnyira van, de azért ne dobálj köveket, mert még véletlenül eltalálod a Főpostát, amely pont félúton található. Ha sarkon fordulsz, Kazimerzbe tévedsz, amely nem véletlenül viseli a zsidónegyed nevet, de ne feledd még 1335-ben alapította Nagy Kázmér király, és kölcsönözte neki saját nevét. Itt garantált egész évben a szórakozás felejthetelen romkocsmákban és pubokban!

A lelkesebb túristák 10 perc sétával megközelíthetik a busz- és vasúti pályaudvart, a kevésbé lelkesek igénybe vehetik a városi tömegközlekedést (100 méterre a háztól van a megálló), s csak  egy megállót kell utazniuk. A reptér már kicsit messzebb van, mindenképpen fogni kell egy taxit vagy vonatozni. A Krakowska Galeria pláza egy megálló, Kazimerz centruma két megálló, csak a másik irányba. Látjátok, hozzánk minden közel van, de ha ez sem lenne elég, akkor jó ha tudjázok, hogy csak az épületünkben 4 szórakozóhely is található, szóval itt is biztosan találtok magatoknak valamit!

De a részletekre nem kell emlékeznetek, hiszen recepciós csapatunk mindent itt a helyszínen is szívensen elmond és megmutat Nektek. Ráadásul az első emeleten vagyunk, így még el sem fáradtok a lépcsőmászásban, ha végre megérkeztetek hozzánk. Mi már várunk rátok!« vissza


Üdvözlünk Kedves Látogató!
 

 

Krakkó Közép-Európa egyik legszebb, és legérdekesebb városa. Rengeteg magyar turistával  közösen fordulunk itt meg egész évben, és sokszor szembesülünk azzal, hogy magyarul kevés információ érhető el a városról. Ráadásul 3 éve működtetjük a ZakopaneInfo oldalt, és egyre többször kérdeztek, kértek tőlünk Krakkóval kapcsolatban. 
 

 

Ezért aztán hosszas tervezés után megálmodtuk ezt az oldalt Nektek. Szeretnénk egy aktív, érdekes, de leginkább is a hasznotokra váló oldallal megajándékozni Titeket. Így hát csokorba szedjük a legfrisebb, legjobb és nem utolsó sorban legfinomabb ajánlatokat, hogy ne maradjatok le semmiről, hogy krakkói utatok érdekes és szórakoztató legyen.
 

 
 Csapatunk:
        Gabi, Marci, Máté és Ákos

         KrakkoInfo.hu


HÍRLEVÉL
írd be az e-mail címed
REKLÁM

 
  
 
 
 
 
 HASZNOS LINKEK
 
 
 
Kommentek
Re: Infó
~CsMarton
20:17 Hé, 19 Feb 2024
Ez sok mindenen múlik - pl, hogy mikor mentek, milyen látogatásra. A módosításokat angol...
Re: Infó
~Panka
19:27 Hé, 19 Feb 2024
Szia, sajnos vissza mondás miatt, tudok módosítani nevet? Ha nem akkor ellenőrzik hogy az a...
Krakkó és Wieliczka
~Zsolték
07:59 Hé, 19 Feb 2024
Kedves Marci! Szeretném megköszöni a közreműködést, Tibor egy nagyszerű választás...
Re: Érdeklődés
~CsMarton
11:58 Csü, 15 Feb 2024
Szia! Ha lesz csatlakozási lehetőség, mindenképpen hirdetni fogjuk a KrakkoInfo...
Re: Érdeklődés
~athos
11:57 Csü, 15 Feb 2024
Sziasztok, Lenne lehetőség csatlakoznánk szintén márc.30 a csoporthoz (4fő) Köszönöm...
2013-02-20 -tól te vagy a(z) 57650493 látogató
1999-2024 © MATinternet Zakopane :: Powered by AntCms

Tilos a Honlap bármely tartalmának sokszorosítása, másolása, publikálása, módosítása. E tilalom alá esik különösen a Honlapon található összes szöveg, kép, grafika, embléma, fotó, hang- és videoanyag vagy ezek állóképei. Úgyszintén tilos a Honlapon található anyagok használata bármely más honlapon vagy számítógépes hálózaton.