Login
Jelszó

» Regisztráció
» Elfelejtett jelszóZakopanei idegenvezetés

Sajtpiac, sétálóutca és végül egy jó csülök elfogyasztása valamelyik helyi étteremben? Zakopane több ennél! Ha szeretnél megismerkedni a város történelmével, legendáival, no meg a Lengyel-Tátrával, akkor csoportod, és családod részére is szívesen tartanak képzett idegenvezetőink (Gabi vagy Marci) rövidebb-hosszabb idegenvezetést a városban.

Örömmel jelentjük, hogy immáron a programba betehető - rövid, standard és egész napos vezetések esetében - a regionális sajtkészítő műhely látogatása is. A program leírását itt és itt találjátok!

Keressetek minket bátran a polandtourism@gmail.com vagy az office@krakkoinfo.hu email címen!

Gubałówka túra (0,5-1 óra):

Mivel sok átutazó csoportnak kevés ideje jut Zakopanéra, és ebből is a piacolásra, sétálóutcára hagynának időt, ezért vezettük be a Gubałówka túrát. Ennek keretében siklóval megyünk fel a Gubałówka hegyre, itt a városról, a Tátráról halhattok, majd siklóval térünk vissza a piachoz. (Minimális csoportlétszám: 10 fő).

Ár:

 • 10-20 fő: 200 PLN/csoport
 • 21 fő felett: 10 PLN/fő

Az ár nem tartalmazza a Gubałówka sikló árát, és az esetleges parkolási díjakat, valamint az idegenvezető siklójegyét.
 
Rövid útvonalak (1,5-2 óra):

 • Standard útvonal: Siklóval a Gubałówka hegyre, a Tátra panorámájának megcsodálása, majd vissza szintén a siklóval. Az óváros megtekintése, kiemelten az ótemplom és az ó temető megnézésével.
 • Ó utcai útvonal: Kezdés a Fatimai Szent Szűz templománál, a templom és a pápai oltár bemutatása, majd séta közben tátrai faházak, és az óváros megtekintése, kiemelten az ótemplom és az ó temető megnézésével, befejezés a sajtpiacon.

   

Ár:

 • 1-21 fő: 250 PLN/csoport
 • 21 fő lelett: 12 PLN/fő

Az ár nem tartalmazza a Gubałówka sikló árát, az Ótemplom és Ótemető belépőjét (3 PLN/fő) és az esetleges parkolási díjakat, valamint az idegenvezető siklójegyét.

Félnapos útvonalak (3-3,5 óra):

 • Standard útvonal: Siklóval a Gubałówka hegyre, a Tátra panorámájának megcsodálása, majd séta a bazárban a Butorowy dombra. Leereszkedés libegővel. A Koscieliska utca, tátrai faházak, és az óváros megtekintése, kiemelten az ótemplom és az ó temető  megnézésével, befejezés a sajtpiacon.
 • Buszos, autós túra Zakopane híres építményeihez. (Fatemplom a Harendán, Fakápolna Jaszczurówkán, Siugrósánc, Fatimai Szent Szűz temploma, illetve igény szerinti egyéb épületek.) Az épületek megnézéséhez kiszállunk, nem csak buszból tekintjük meg őket. Idő szerint séta a Koscielisko utcán, és az ótemplom, illetve az ó temető látogatása. Ez utóbbi a város közlekedésétől függ.

Ár:

 • 1-20 fő: 300 PLN/csoport
 • 20 fő lelett: 15 PLN/fő

Az ár nem tartalmazza a Gubałówka sikló árát, az Ótemplom és Ótemető belépőjét (3 PLN/fő) és az esetleges parkolási díjakat, valamint az idegenvezető siklójegyét.

Egész napos program (6-8 óra igény szerint):

A fenti programok kapcsolása, vagy kombinálása sajtkészítő látogatással (csak májustól szeptemberig), Kasprowy Wierch lanovkás meghódításával, stb. Igényeitek szerint.

Ár: Megegyezés szerint. Függ a csoport nagyságától, és az igényelt programoktól.
 
Természetesen minden egyéni kérésnek megfelelő útvonalat igyekszünk megvalósítani! Kérdéseitek esetén örömmel állunk rendelkezésetekre!

Email: office@krakkoinfo.hu vagy polandtourism@gmail.com

Köszönjük   Zgłoś błąd do skasowania
~Radó Zoltánné 14:07 Va, 23 Jan 2011 Kedves CSom!
A lengyelországi kirándulásunk legprofibb és legélvezetesebb idegenvezetése volt a Tiéd. Ezúton tolmácsolom a kollégáim gratulációját. Nagyon jól éreztük magunkat Zakopaneban, szívből köszönjük és további sok sikert a munkádhoz!

Üdvözlettel: Radó Zoltánné
[ Válasz ]
Idegenvezetés   Zgłoś błąd do skasowania
~Csarni Zsuzsa 14:09 Va, 23 Jan 2011 Kedves Márton!
Őszintén örülök ennek a szép napnak. Nem hittem volna, hogy a Te közreműködéseddel egy csodálatos emlékkel térünk haza. Mindenki csodálattal hallgatott, hiszen azért utaztunk most Zakopánéba, hogy végre láthassunk is, ne csak vásároljunk. Legalább is a csoport nagy része úgy érezte. Bízom benne, hogy az elkövetkezendőkben is fogunk találkozni, addig is további sikert, sok munkát és nagyon jó egészséget kívánok. Mégegyszer köszönöm szépen.
Egyet azért elfelejtettem, kellett volna kérnem számlát a Gubalowkánál is, de ez már így járt.
Legközelebb jobban oda figyelek.

Minden jót, majd küldök képeket is. Csarni Zsuzsa
[ Válasz ]
Idegenvezetés   Zgłoś błąd do skasowania
Joci
12:52 Pé, 28 Jan 2011
Sziasztok !

Nem kis idő elteltével írok az igaz, de ebből is láthatjátok, hogy mély nyomokat hagyott bennünk az idegenvezetés.
Már többször voltunk Zakopaneban, télen- és nyáron is. Nagyon sokat túrázunk a Tátrában, valamint minden este sétálunk a városban.
Sok mindent el tudtunk olvasni könyvekből, sajnos a városról kevésbé,de mikor megismertünk benneteket, úgy döntöttünk, hogy mindenképpen elmegyünk veletek egy vezetett sétára.
Erre tavaly szeptemberben került sor. Sajnos csak Márton lexikális tudását tudtuk magunkba szívni, de mennyiségileg még ez is befogadhatatlan volt. Mi lett volna, ha ketten vagytok?
A standard sétára mentünk, és azokról a helyekről, épületekről, amik mellett addig simán elsétáltunk vagy autóztunk, vagy a hegycsúcsok, amiken eddig "csak úgy sétáltunk", rengeteg érdekes dolgot tudtunk meg.
Amikor tehetjük, ismét visszatérünk és benevezünk egy újabb, már hosszabb menetre.

U.i.: Szinte az összes álltalatok jónak ítélt étteremben voltunk, veletek vagy önállóan, de egyikre sem lehet panasz, mindenhol jól sütnek-főznek.

Üdv.: Kati és Joci
Székesfehérvár
[ Válasz ]
családi idegenvezetés   Zgłoś błąd do skasowania
~Gyöngyösi Család 12:14 Szo, 30 Júl 2011 Kedves Marci!

Szeretnénk megköszönni Neked a sok színes, érdekes ismeretet, amit július 27-én átadtál nekünk. A rendkívüli (rossz) időjárás ellenére nagyon jól éreztük magunkat, a gyerekeink is el voltak bűvölve a hallottaktól. Az étterem, amit ajánlottál, tényleg szuper volt, és meleg.
További munkátokhoz sok sikert és örömet kívánunk!
[ Válasz ]
köszönjuk   Zgłoś błąd do skasowania
~AAA 11:32 Hé, 01 Aug 2011 Magyarországon akreditált külföldi diplomaták csoportjának, Malopolska megyében utazva, lehetősége volt meglátogatni lengyel Tátra központját - Zakopanét.
Kirándulásunk minden résztvevője meg volt hatódva a lengyel hegyek szépségével. Nem is csóda, mert valóban nagyon szépek.
Ezt a hozzászólást az idegenvezetőink miatt tesszük. Zakopane megismerésében két igazán kiváló idegenvezető segitett nekünk: Gabriella és Marci. Külföldi kollégáink meg voltak hatódva a tudásukkal és azzal, hogy ezt a tudást mennyire élvezetesen tudják átadni. Egyértelmű volt a számukra, hogy ezek az emberek odaadóak, elkötelezettek a munkájuk iránt, imádják ezeket a hegyeket és tudnának végtelenül mesélni róluk.
Legalább ezen az úton meg szeretnénk nekik köszönni az igazán csódálatos és prófi munkát, érdekes Tátrai mondákat - elbeszéléseket. Nagyon, nagyon köszönjük és mindenkinek, aki Zakopánéba indul melegen ajánjuk.

Anna Derbin, lengyel konzul
Maciej Wikło, katonai attasé
[ Válasz ]
Krakkó, Zakopane, Wieliczka   Zgłoś błąd do skasowania
~Karmacsi Zoli 21:57 Sze, 13 Dec 2017 Kedves Marci és Gabi!
Mindkét kárpátaljai csapatunk résztvevői nevében köszönjük szépen az áldozatos munkátokat, melynek köszönhetően kétszer 3 napot tölthettünk Lengyelország e kicsiny, de annál csodálatosabb és élménydús szegletében.
Minden alkalommal nagyon profi és élvezetes idegenvezetésben volt részünk. Különösen a zakopanei idegenvezetőnk (Marci) előadása volt felejthetetlen, aki úgy mutatta be Zakopanet és a gurán \"vendégszeretetet\", hogy a 1,5 órás felfedezés a télies időjárás ellenére is röpke pillanatnak tűnt.
Külön köszönet a profi szervezésért, s azért, hogy bármilyen problémánkra, felvetésünkre megoldás született.
Még egyszer nagyon szépen köszönjük a szervezést és mi csak ajánlani tudjuk azok részére az info.hu csapatát, akik szeretnék felfedezni Krakkó, Zakopane és Wieliczka szépségeit.
Üdvözlettel
Enikő, Zoli és a kárpátaljai résztvevők
[ Válasz ]


Üdvözlünk Kedves Látogató!
 

 

Krakkó Közép-Európa egyik legszebb, és legérdekesebb városa. Rengeteg magyar turistával  közösen fordulunk itt meg egész évben, és sokszor szembesülünk azzal, hogy magyarul kevés információ érhető el a városról. Ráadásul 3 éve működtetjük a ZakopaneInfo oldalt, és egyre többször kérdeztek, kértek tőlünk Krakkóval kapcsolatban. 
 

 

Ezért aztán hosszas tervezés után megálmodtuk ezt az oldalt Nektek. Szeretnénk egy aktív, érdekes, de leginkább is a hasznotokra váló oldallal megajándékozni Titeket. Így hát csokorba szedjük a legfrisebb, legjobb és nem utolsó sorban legfinomabb ajánlatokat, hogy ne maradjatok le semmiről, hogy krakkói utatok érdekes és szórakoztató legyen.
 

 
 Csapatunk:
        Gabi, Marci, Máté és Ákos

         KrakkoInfo.hu


HÍRLEVÉL
írd be az e-mail címed
REKLÁM

 
  
 
 
 
 
 HASZNOS LINKEK
 
 
 
Kommentek
Utasaink visszajelzése
~Emese
21:12 Hé, 17 Jún 2024
Kedves Gabi és Marci! Kedves utas kitörő örömmel újságolta, hogy ennyire jó...
10 fős csoport
~Hajnalka
12:43 Sze, 12 Jún 2024
Kedves Ákos és Marci! Sikerült letölteni a jegyeket minden rendben volt. Nagyon...
Krakkó/Auschwitz
~Anna
17:58 Pé, 07 Jún 2024
Jó napot , nagyon köszönöm a hétvégét is. Mint mindig most is tökéletes volt minden....
Csoportunk
~Szilvi
12:37 Hé, 03 Jún 2024
Kedves Marci! Nagyon jól sikerült minden. Krakkó vàrosnèzèsnèl az idegenvezetőnk...
Re: Parkolás
~CsMarton
19:07 Szo, 01 Jún 2024
Vasárnap kivételével a parkolás fizetős, minden megkezdett óra 2024-ben 6 pln/óra. Hogy...
2013-02-20 -tól te vagy a(z) 63714542 látogató
1999-2024 © MATinternet Zakopane :: Powered by AntCms

Tilos a Honlap bármely tartalmának sokszorosítása, másolása, publikálása, módosítása. E tilalom alá esik különösen a Honlapon található összes szöveg, kép, grafika, embléma, fotó, hang- és videoanyag vagy ezek állóképei. Úgyszintén tilos a Honlapon található anyagok használata bármely más honlapon vagy számítógépes hálózaton.