Login
Jelszó

» Regisztráció
» Elfelejtett jelszóKultúrális programok

Kis-Lengyelország Vajdaság (lengyelül Małopolska) rengeteg híres történelmi és kultúrális emlékkel rendelkezik, melyek elérhető közelségben vannak Zakopane városából. Vagy éppen Zakopane könnyen elérhető tőlük.

Ezeknek megtekintéséhez, a csoportos látogatás megszervezéséhez szeretnénk ebben a menüpontban segítséget nyújtani nektek, hogy csoportotok zökkenőmentesen vehessen részt ezeken a programokon, és mindenből a lehető legjobb szolgáltatást kapjátok.

A jelenleg elérhető menüpontok:

Természetesen a fenti programok egyéni utazók, családok és kislétszámú társaságok számára is elérhetőek. Ha ilyet szervezel, kattints ide a kis létszámű csoportokra vonatkozó információkért!

Jó böngészést kívánunk, és persze kéréseitekkel, kérdéseitekkel keressetek minket nyugodtan az office@krakkoinfo.hu email címen!

köszönet   Zgłoś błąd do skasowania
~VRéka 14:28 Hé, 15 Okt 2012 Kedves Gabriella és Marci!

Hazaérkezett a csapat a krakkói útról.
Mindenki nagyon elégedett volt az idegenvezetési szolgáltatásokkal.
Még egyszer szeretném megköszönni a segítségüket a szervezésben.

Amennyibe a jövőben ismét arra szerveznénk utat, keresni fogom Önöket.
Bízva jövőbeni együttműködésünkben, üdvözlettel:

Réka
[ Válasz ]
Auschwitz-Krakkó látogatás   Zgłoś błąd do skasowania
~Aniko 09:51 Hé, 22 Júl 2013 Kedves Marci!

Szerencsésen hazaérkeztünk, mindennel nagyon meg voltunk elégedve(mind a 27-en). Aranka nagyon kedves, és rutinos idegenvezető volt, mindent megmutatott, ami csak beleférhetett ebbe az egy napba. Látszott rajta, hogy imádja a munkáját, egész nap fáradhatatlan volt.
Köszönjük Nektek a segítséget, az infókat, hogy összejöhetett ez a kirándulás és ilyen gördülékenyen ment minden!

Üdv: Anikó
[ Válasz ]
krakkói idegenvezetés   Zgłoś błąd do skasowania
~Másik Gabi 13:30 Pé, 06 Okt 2017 Kedves Marci,szerencsesen megjartuk a Krakko-i kirandulast,minden rendben ment...nagy elmeny volt mindannyiunk szamara. Az idegenvezetoktol nagyon sok hasznost informaciot kaptunk,igy volt teljes a varosnezes es az Auschwitzi latogatas is.

Koszonjuk szepen az egyuttmukodest,kivanunk jo munkat nektek tovabbra is.
Udvozlettel
Gabi es kollegai Dunaszerdahelyrol
[ Válasz ]
Marci részére   Zgłoś błąd do skasowania
~Pál és társai 11:53 Va, 14 Aug 2022 Kedves Marci!
Már lassan egy hete, hogy visszaérkeztünk a lengyel túráról, de még nem volt időm megköszönni Neked és munkatársaidnak a sok segítséget, amit kaptunk Tőletek. Minden a lehető legjobban sikerült! Külön köszönet, hogy Piotr lehetett az idegenvezetőnk - azok akik szkeptikusak voltak, hogy \"minek nekünk idegenvezető\" azok is utána odajöttek és megköszönték, hogy mennyire hasznos, érdekes és mulatságos volt vele ez a fárasztó, rengeteg látnivalóval, érdekességgel fűszerezett városnézés! Többünk többször volt már Krakkóban, de rengeteg újdonságot láttunk, hallottunk.
További jó munkát és ha ismerőseink, vagy mi ismét megyünk a környékre, biztosan Tőletek fognak tanácsot kérni!
üdv
Pál
[ Válasz ]
Osztálykirándulás - Krakkó   Zgłoś błąd do skasowania
~Andrea és Laci 10:40 Pé, 14 Júl 2023 Kedves Marci!

Kicsit megkésve ugyan, de még mindig jobb most, mint soha: szeretnénk megköszönni a szervezést. Nagyon tartalmas és tanulságos programunk volt Krakkóban és környékén. Külön dicséretet érdemel a két idegenvezető, akik remekül megbírkóztak a magyar nyelv nehézségeivel, Gyermekeink és mi magunk is ámulattal hallgattuk őket, ha kapcsolatban leszel velük, még egyszer kérlek add át nekik a pozsonyiak üdvözletét. A szállással is elégedettek voltunk, talán egyetlen dolog, ami rajtatok kívül volt kb. az auschwitzi fejhallgatók. Ha olyanok lettek volna, amilyeneket Piotr osztott ki nekünk, jobban lehetett volna hallani az idegenvezetőket. A visszajelzések alapján csak az auschwitzi vezetésre érkezett panasz a többi program 10/10 volt mindenkinél.

Kellemes nyarat kívánunk, reméljük a jövőben még fogunk együttműködni.

Üdvözöl

Andrea és Laci
[ Válasz ]


Üdvözlünk Kedves Látogató!
 

 

Krakkó Közép-Európa egyik legszebb, és legérdekesebb városa. Rengeteg magyar turistával  közösen fordulunk itt meg egész évben, és sokszor szembesülünk azzal, hogy magyarul kevés információ érhető el a városról. Ráadásul 3 éve működtetjük a ZakopaneInfo oldalt, és egyre többször kérdeztek, kértek tőlünk Krakkóval kapcsolatban. 
 

 

Ezért aztán hosszas tervezés után megálmodtuk ezt az oldalt Nektek. Szeretnénk egy aktív, érdekes, de leginkább is a hasznotokra váló oldallal megajándékozni Titeket. Így hát csokorba szedjük a legfrisebb, legjobb és nem utolsó sorban legfinomabb ajánlatokat, hogy ne maradjatok le semmiről, hogy krakkói utatok érdekes és szórakoztató legyen.
 

 
 A portál megálmodói:
        Johanna, Gabi és Marci

         KrakkoInfo.hu


HÍRLEVÉL
írd be az e-mail címed
REKLÁM

 
  
 
 
 
 
 HASZNOS LINKEK
 
 
 
Kommentek
Auschwitz
~Attiláék
06:33 Hé, 18 Szept 2023
Kedves Máté! A héten megvolt az auschwitzi látogatás. Mindenki sikeresen és időben...
Köszönet
~KSAnett
18:10 Ke, 29 Aug 2023
Kedves Marci! Ezúton szeretnénk Nektek megköszönni a segítségetket és a kiváló...
Re: tömegközlekedés
~Székelyhidi Katalin
15:29 Csü, 17 Aug 2023
Nagyon köszönöm a pontos és fontos információt. Sajnos, ezt még a lengyel nagykövetség...
Re: tömegközlekedés
~CsMarton
08:42 Va, 13 Aug 2023
Kedves Kati! Igen, így van és minden EU-s állampolgár jogosult rá. Fényképes...
tömegközlekedés
~Székelyhidi Katalin
06:06 Va, 13 Aug 2023
Kedves Johanna! Aug.végén megyünk Krakkóba . 70 év felettiek vagyunk, úgy hallottuk, hogy...
2013-02-20 -tól te vagy a(z) 51498066 látogató
1999-2023 © MATinternet Zakopane :: Powered by AntCms

Tilos a Honlap bármely tartalmának sokszorosítása, másolása, publikálása, módosítása. E tilalom alá esik különösen a Honlapon található összes szöveg, kép, grafika, embléma, fotó, hang- és videoanyag vagy ezek állóképei. Úgyszintén tilos a Honlapon található anyagok használata bármely más honlapon vagy számítógépes hálózaton.